Menu Zamknij

O RADOŚCI SŁÓW KILKA

“O radości słów kilka…” to cykl wywiadów z osobami różnych dziedzin pracy, grup społecznych, przestrzeni publicznej, prostych obowiązków czy wielkich pasji!. Opowiadają one nam o swoich pasjach, codzienności, pięknych i prostych formach czerpania radości. Każda i każdy z nich dzieli się własnymi spostrzeżeniami i sposobami odnajdywania iskry dobra pośród innych ludzi, jak również w życiu.

Jeśli i Ty chciałbyś się z nami podzielić swoja radością, opowiedzieć o tym w jaki sposób ją odnajdujesz w swoim codziennym życiu oraz jak obdarowujesz nią innych, znajdź nas na naszym funpage i odezwij się do nas!

Tymczasem poznaj naszych Ambasadorów Radości!

Dariusz Dudzik
Przesympatyczny aktor, tancerz i podróżnik, a co najważniejsze, najwybitniejszy w Polsce, wrocławski steper! Pełen siły, energii oraz witalności, zarażający pozytywnością wszystkich swoich uczniów (nawet tych po 50-ce), a także wszystkich, których spotyka na swojej drodze. Darek prowadzi swoją szkołę Wrocławska Stepownia -oczywiście zapraszamy do zapisów! To człowiek wielu, wielkich pasji: m.in. jazda konna, szermierka, pływanie, gra na pianinie i gitarze, jak również pantomima. Zobaczcie, co ma do powiedzenia nasz Bohater i dzielcie się tą radością dalej!!!

Maciej Mikołajczyk
Jeden z najznakomitszych aktorów polskiej sceny filmowej i teatralnej. Jego talent możemy podziwiać np. na planie filmowym “Pierwszej miłości”, “Watahy” oraz na deskach Teatru Gudej. Największym “happy Masterem” w jego życiu jest babcia!

Sebastian Karpiel-Bułecka
Charyzmatyczny wokalista zespołu Zakopower, pełen góralskiej werwy, pasji i ogromu dobra. Utalentowany piosenkarz i multiinstrumentalista, architekt i kochający mąż wspaniałej Pauliny.

Piotr Hercog
Niesamowity człowiek i ultrasportowiec. Pełen pokoju i ogromu dobra Mistrz Świata w wielu ogromnych dystansach biegowych sięgających nawet po kilkaset kilometrów. Ponad to uwielbia wspinaczkę górską, jest także odkrywcą jaskini.

Jacek Antczak
Wrocławski reporter, kulturoznawca, polonista, publicysta dający wiele pozytywnej energii i zapału swoim słuchaczom oraz czytelnikom. Jacek pisał, komponował i wykonywał poetyckie ballady z zespołem Wolny Wybór. Był także w latach 1991-1997 pomysłodawcą, szefem artystycznym i jurorem Ogólnopolskiego Festiwalu Piosenki Studenckiej “Łykend”.

Michał Chorosiński
Wysokiej klasy aktor, zarówno filmowy jak i teatralny, kochający Ojciec Anastazji, Matyldy, Józefa, Piotra i Jana, a także czuły, wzorcowy mąż Dominiki.

Wojtek Kiełbasa
Przesympatyczny wrocławski muzyk, artysta, kompozytor, a także śpiewak uliczny dający wiele pozytywnej energii i zapału swoim słuchaczom.

Edyta Herbuś
Wspaniała tancerka, prezenterka telewizyjna oraz aktorka. Trzykrotna Mistrzyni Polski Formacji Tanecznych i dwukrotna zdobywczyni Pucharu Polski Formacji Tanecznych.

Janek Piasecki
Najlepszy polski dziennikarz sportowy oraz kochający Ojciec, czuły mąż oraz opiekun bardzo żywiołowego psiaka.

Łukasz Płoszajski
Świetny aktor – zarówno filmowy jak i teatralny, kochający Ojciec Mikołaja i czuły mąż Emilki.

Marcin Styczeń
Wspaniałym artystą, twórcą pięknych dzieł muzyczno – poetyckich, muzykiem, wokalistą.